ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» інформує про зміни в правлінні

Інформуємо, що В’ячеслав Попов звільнений з посади заступника голови правління ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» і не може представляти  ЕКА в публічних комунікаціях.

Будь-яку інформацію, яку поширює про ЕКА, його діяльність та продукти В’ячеслав Попов, просимо вважати особистою позицією В’ячеслава Попова. Товариство не несе відповідальність за правдивість цієї інформації, і залишає за собою право захищати ділову репутацію Товариства відповідно до чинного законодавства.

24 листопада 2021 року Міністерство економіки визнало таким, що втратив чинність, наказ Міністерства економіки від 2 листопада 2021 року №892 «Про покладання виконання обов’язків голови правління приватного акціонерного товариства «Експортно-кредитне агентство», яким повноваження виконувати обов’язки голови правління ПрАТ «Експортно-кредитного агентства» було покладено на В’ячеслава Попова.

Відповідно до наказу Міністерства економіки №57-п від 29 листопада 2021 року, В’ячеслав Попов з 30 листопада припиняє повноваження заступника голови правління приватного акціонерного товариства «Експортно-кредитне агентство». Контракт з В’ячеславом Поповим як з членом правління ПрАТ «ЕКА» припинено 30 листопада 2021 року.

Міністерство економіки поклало виконання обов’язків голови правління ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» на Руслана Гашева. Відповідне рішення зафіксовано Наказом №55-п від 24 листопада 2021 року.